ATM rambuk sikring

Efter flere års udvikling er det nu lykkedes at fremstille en effektiv sikring af pengeautomater mod rambuk tyverier, Raminator®.

Denne ATM rambuk sikring er en patenteret sikringsløsning, som fastgør automater med en helt ny metode. Få mere at vide om Raminator® her på siden. 


JCP_raminator

Raminator®

Raminator® består af nogle specialdesignede, flerlags metalplader. Metalpladerne forbinder underlaget med automaten. Denne ”sammenkobling” giver en montage, som er fleksibel og virker således, at skub og stød på automaten kun vil give en fjedrende effekt, og dermed fastholder automaten med underlaget.

Raminator® kan anvendes på mange typer af pengeautomater, døgnbokse, kundebokse og værdiskabe. Raminator® har en højde på kun 20 mm og vil i de fleste tilfælde kunne monteres uden væsentlige synlige ændringer.

Raminator® rambuk sikring er et kendt og afprøvet produkt. Mange rambuktyve har allerede måtte opgive deres forehavende uden held.

Skal du have hjælp af Raminator®?

JC Pengeskabe A/S er med tilladelsen fra australske Lockit Systems licenseret servicecenter for salg, produktion og montage af Raminator® i Danmark.

Kontakt os