Hotelbokse

MBG

Serien MBG er hotelbokse til effektiv aflåsning af værdier på hotelværelser, i sommerhuse eller derhjemme som sikring mod lejlighedstyveri. Den aflåselige stålboks sikrer værdierne. Se vores 5 forskellige modeller. 

Hvem bruger MBG stålbokse?


Hoteller og moteller

Disse MBG opbevaringsbokse er ideelle for hotel- eller motelbranchen på grund af boksenes størrelse. Der er plads til de allermest nødvendige ejendele. Boksene er produceret i kraftige stålplader og er sikret med 2 stålrigler. Værdigenstandene bliver dermed sikret, og for yderligere sikring er de fleste af vores MBG bokse udstyret med en elektronisk kodelås. Koden kan ændres og nulstilles, så nye brugere kan benytte sig af den samme boks. En gæst indtaster en valgfri kode, og når besøget er ovre, nulstilles koden af personalet og boksen er dermed klar til en ny gæst. Er det tilfældet, at en gæst glemmer koden eller efterlader en låst boks følger en nødnøgle med til personalet.


Private og sommerhuse

MBG bokse kan også med fordel benyttes af private, hvor de vigtigste ejendele (som computer, penge eller dyre smykker) kan opbevares. Har du et sommerhus med mange vinduer, kan boksen nemt gemmes af vejen i et skab, så indbrudstyve ikke kan se den udefra. Udlejer du din lejlighed på f.eks. AirBnB eller bruger fremmed dit sommerhus, kan du skabe ekstra sikkerhed for dine udlejere med en MBG boks.

Hos JC Pengeskabe har vi bokse i forskellige prisklasser og størrelser, så du kan finde en, der passer til dit budget og behov.


JCP_hotelskab

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Har du brug for hjælp til at finde det rigtige deponeringsskab? JC Pengeskabe står altid klar til at hjælpe, og vi guider dig, så du kan få det helt rette pengeskab og føle dig sikker, når du gemmer dine værdigenstande.

Du kan kontakte os eller komme ned i vores showroom, hvis du har behov for at se vores fulde udvalg.

Kontakt os