Kontakt os

Send os en besked til enhver tid, hvis du har spørgsmål til et af vores produkter eller en ydelse. Vi giver gratis rådgivning, og hjælper dig med glæde til at finde den rette løsning.

Har du eksempelvis spørgsmål til funktionerne i et pengeskab, er på jagt efter et bestemt type skab, eller vil du gerne have et tilbud på et pengeskab til din virksomhed, så tag endelig fat i os.

Vi er mere end glade for at kunne hjælpe dig! Du kan enten ringe til os, sende en mail eller besøge vores kontor. Du kan se vores kontaktoplysninger herunder eller benytte kontaktformularen i bunden af siden.


Ring til JC Pengeskabe

Vores kontaktoplysninger

JC Pengeskabe A/S

Gunnar Clausens Vej 62

8260 Viby J

+45 86 29 40 99

Sales@jcp.dk 


TELEFON

Du er velkommen til at ringe til os i kontortiden på 86 29 40 99.

  • Mandag - torsdag: 7.45 - 16.00
  • Fredag:  7.45 - 14.30


BESØG OS

Besøg os på vores adresse i Viby J, og få fremvist vores produkter. Det er også her, vi har vores showroom.

Du er velkommen til at "dumpe ind" i åbningstiden med eller uden forudgående aftale.


VI KOMMER TIL DIG

Har du behov for hjælp til opmåling eller en særlig udfordring, som fordrer lidt mere end du kan gennemskue kommer vores erfarne sælgere gerne på besøg hos dig. Ring og aftal tid for et besøg.


MAIL

Uden for kontorets åbningstid er du velkommen til at udfylde nedenstående formular eller sende os en mail på sales@jcp.dk. Så svarer vi tilbage førstkommende hverdag.

BRUG NEDENSTÅENDE KONTAKTFORMULAR OG KONTAKT OS NU


Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med dine spørgsmål. Brug kontaktformularen herunder, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.