TYVERI- OG BRANDSIKRING TIL KIRKER

Hos JC Pengeskabe har vi mange års erfaring med tyverisikring af kirkesølv og brandsikring af kirkebøger.

Vi har et stort sortiment af godkendte penge- og brandskabe, der kan bruges til at sikre de mange værdier, der er i din kirke. Du kan vælge mellem vores mange standardskabe eller få specialbygget et pengeskab med individuelle mål, der passer perfekt til dine behov.


Hvid dansk kirke

Hvilken løsning skal I vælge?

Kirker er offentlige institutioner, hvor mange mennesker kommer og går. Derfor er det også yderst vigtigt, at jeres kostbare og uerstattelige genstande er sikret bedst muligt. Det kan vi hjælpe med.

Brug vores ekspertise og mangeårige erfaring, når I skal vælge den bedste løsning til at sikre værdigenstandene mod alt fra indbrud til brand.

Vores erfarne konsulenter kommer meget gerne ud på et uforpligtende besøg for at måle op og høre, hvad netop jeres behov er.

Derefter laver vi et eller flere forslag til sikring af kirkens værdier, som menighedsrådet kan tage stilling til.JCP Guldsmede

Er du klar?

Hos JC Pengeskabe hjælper vi altid gerne med at finde en løsning, som kommer hele vejen rundt. Med udgangspunkt i vores store sortiment vælger du netop den løsning, som passer til behovet i din kirke.

Se vores eksempler under eller kontakt os for rådgivning.

Kontakt os

Andre muligheder