ATM sikring mod gassprængning

Antallet af gaseksplosioner på ATM automater i banker og pengeinstitutter er steget voldsomt gennem de seneste år, hvilket har givet adskillige farlige situationer.

Hos JC Pengeskabe har vi set angreb på både eksterne (udendørs) og lobby automater, som giver så store bygningsmæssige skader, at der har været risiko for en nedstyrtning af selve bygningen. JC Pengeskabe har en færdig løsning til alle de mærker og modeller, som findes på det danske marked, og vi kan installere vores EAM moduler inden for relativ kort tid. 


EAM moduler

EAM moduler sikrer ATM ved gaseksplosionsangreb. Vores løsning kræver ingen form for strøm eller vedligeholdelse.

EAM modulerne er et patenteret produkt, som absorberer store dele af energi- og trykudladningen i automaten ved en sprængning. Dette gør, at døren bevares lukket i selve sprængningen, og ikke åbner eller sprænger af og destruerer en hel filial med enorme genopbygningsudgifter til følge.

EAM moduler er et passivt system, som ikke påvirker andre sikringsystemer, som måske er installeret i eller omkring automaten.

Skal vi hjælpe med at sikre dig?

Hos JC Pengeskabe kan vi nemt sikre dine værdier med EAM moduler. Kontakt os nu, og vi kan guide dig til at få den bedste løsning.

Kontakt os