Kundeboksskabe

Har du brug for at opbevare flere mindre genstande på samme sted, men gerne separat? Så er et kundeboksskab den ideelle løsning.

JC Pengeskabe leverer kundeboksskabe i høj kvalitet, hvor du kan give dine kunder eller brugere adgang til en af de mange, sikre kundebokse.

JCP_kundeboksskabe

Kundeboksskab: Model SuperMax

Præfabrikerede kundeboksskabe Model SuperMax er en serie kundeboksskabe, som kan samles på stedet, så problemerne med indtransport af store og tunge enheder reduceres markant.

Med SuperMax får du mulighed for at samle op til 222 kundebokse i et enkelt kundeboksskab. SuperMax kan yderligere leveres med specialbyggede hængsler, som gør det muligt, at dørene kan åbnes og skubbes ind langs skabets yderside ved en døråbning på blot 90 grader. På den måde får du en mere pladsbesparende løsning.

Kundeboks skabet kan leveres i to forskellige udvendige højder samt i to forskellige bredder til henholdsvis 4 eller 6 kundeboks stammer.

SuperMax er testet og godkendt i henhold til den Europæiske standard EN 1143-1 i henholdsvis Grade III, IV, V og VII.

Har du brug for hjælp?

JC Pengeskabe er altid klar til at hjælpe og vejlede dig, så du kan være sikker på, du får det rette kundeboksskab, der dækker dine præcise behov. 

Kontakt os