Hubbster

JC Pengeskabe har sammen med den københavnske innovationsvirksomhed, Hubbster, udviklet et solidt skab, der skal bruges til opbevaring af redskaber til udendørsaktiviteter i det offentlige rum.

Sammen med Hubbster sikrer JC Pengeskabe innovative skabe, der opstilles i bylivet, som skal opfordre folk til at lave flere udendørsaktiviteter sammen - lige fra leg, spil til fitness. 

hubbster_hubs

Hubbster fremmer social leg og aktivitet i det offentlige rum

For den københavnske virksomhed Hubbster bør leg være centrum i det urbane liv. Leg er ikke kun vigtigt for børn - børn bliver udviklet gennem leg, leg skaber kreative og energiske voksne, og leg gør det muligt for folk i alle aldre at få bedre kontakt med hinanden.

Derfor stræber Hubbster på at gøre leg og aktivitet til en mere integreret del af bylivet. Hubbster lokker byboere udenfor i det offentlige rum, hvor de inviterer og opfordrer til socialt samvær gennem fysisk aktivitet.
hubster_app_sikring

Innovative indbrudssikre skabe

JC Pengeskabe har produceret skabene efter ønske af Hubbster, der har stået for udviklingen af software til skabene.

Skabene er produceret med samme omtanke og professionalisme, som alle vores andre skabe hos JC Pengeskabe, og skabene er dermed sikret mod indbrud og hærværk. Et særligt vigtigt element for disse skabe, som står i bybilledet med nem adgang for alle.

Skabene åbnes ved hjælp af en app, og sikrer yderligere at indholdet ikke kan tilgås af alle og enhver. Brugere finder og får adgang til Hubs med en app, som også kan bruges til at sende invitationer til andre mennesker til at deltage i et spil for en mere dynamisk social oplevelse. Hver Hubs er batteri-drevet, nemme at installere og intuitive at bruge. Hubbster opsat ved bane hvor dreng spiller fodbold med kvinde

Lær Hubbster at kende

Er du blevet nysgerrig på Hubbster? Læs mere om deres innovative system, og se hvordan du kan anvende en af deres mange skabe. Lige nu står de som prøve i Paris og København. 


Besøg Hubbster