JCP_kontor

Pengeskabe til erhverv

JC Pengeskabe leverer pengeskabe, låse og andre sikkerhedsløsninger til alle typer brancher

I en hverdag med mange medarbejdere, der har behov for enten at sikre kontanter, nøgler eller andre værdifulde ejendele for din virksomhed, er det nødvendigt at have et sikkert sted at opbevare det hele. Hos JC Pengeskabe har vi et stort udvalg af blandt andet pengeskabe, der er specieldesignet til erhverv. Se herover, hvilke brancher vi ofte hjælpe med at sikre værdier for.

Kan du ikke finde din branche, så ring til os. Vi vil med stor sikkerhed også kunne hjælpe med dine behov.

Kontakt os


Hvilken type pengeskab har din virksomhed brug for?


Som virksomhed er det nødvendigt at kunne opbevare forskellige ting sikkert, eksempelvis computere, eksterne harddiske, kontanter, nøgler eller fortrolige dokumenter. Dog kan behovene være meget forskellige, og det er ikke sikkert, at et klassisk pengeskab er den bedste løsning i dit tilfælde. Derfor er det vigtigt, du identificerer din virksomheds behov for sikker opbevaring, så du kan investere i den bedste sikkerhedsløsning - om det så er et pengeskab, nøgleskab, deponeringsskab, serverskab eller noget helt andet.

Når det handler om at sikre værdier i erhverv, vil du ofte møde strikse krav fra forsikringsselskabet, du skal overholde for at være fuldt dækket i tilfælde af indbrud eller brand. Heldigvis kan vi tilbyde et stort udvalg af pengeskabe, der lever op til forskellige høje krav. Søg blandt vores mange produkter, og vælg det sikringsniveau, dit forsikringsselskab kræver under ‘Sikringsniveau’. Derudover er alle vores medarbejdere naturligvis certificerede i den type opgave, de skal løse for dig.

Det er værd at bemærke, at fordi et pengeskab er brandsikringsgodkendt, er det nødvendigvis ikke tyverigodkendt - og omvendt. Er du i tvivl om, hvilke godkendelser vores skabe har, hvilken løsning du skal vælge, eller ved du ikke, hvad ‘Skafor’ betyder, så skal du endelig kontakte os.

Du kan også blive klogere på de forskellige standarder, vores løsninger bliver inddelt i. Så er du endnu bedre klædt på til at vælge en løsning.

Pengeskabe og sikring til forskellige erhverv og brancher


JC Pengeskabe leverer pengeskabe og andre sikringsløsninger til mange forskellige erhverv. Vi har et stort udvalg af forskellige typer, der dækker forskellige behov. Vores udvalg består bl.a. af:   

  • Montre til kirker og udstillinger

  • Hotelbokse til hotelbranchen

  • Dropbokse til plejehjem

  • Medicinskabe til sygehuse

Og meget, meget mere.

Øverst på siden kan du se de hyppigste brancher, vi leverer pengeskabe og sikring til. 

JC Pengeskabe leverer ikke kun pengeskabe til erhverv - vi leverer for eksempel også rullegitre til at sikre facader i vinduer i caféer eller butikker. Gitre kan med fordel også bruges i kantiner eller skranker på en politistation.

Kan du ikke finde din branche, så tøv ikke med at kontakte os, for vi har helt sikkert et pengeskab eller anden løsning, der dækker din branche og dit behov.


Skab tryghed med et tyverisikret skab


Nogle virksomheder nedprioriterer sikkerheden af genstande og dokumenter, da de tror at almindelige skabe med lås, sikrer indholdet. Men det er ikke altid tilfældet.

Det er vigtigt at prioritere sikkerheden højt - både værdier og medarbejdernes sikkerhed. Tyveri og indbrud kan have en negativ effekt på medarbejders arbejdsrytme, fordi der skal bruges tid på anmeldelse af tyveri til forsikring og erstatning af arbejdsredskaber. Det kan betyde, at arbejdet står på standby, fordi der skal bestilles nye laptops eller tablets. Desuden kan dine medarbejdere føle sig mindre trygge efter et tyveri eller indbrud. Derfor bør virksomheder altid have en tyverisikringsstrategi, der skaber trygge rammer.

Og som et ekstra argument er der også det faktum, at mange forsikringsselskaber ikke vil erstatte mistede værdier, hvis ikke de er blevet opbevaret i særligt godkendte sikkerhedsløsninger.

Sådan afdækker du dine behov for et pengeskab

Når du skal på udkig efter pengeskabe til eller for din virksomhed, er det en god idé, at du først gør dig nogle grundlæggende tanker omkring skabets brug på forhånd. Det er f.eks. godt at have fundet ud af, hvad og hvor meget du ønsker at opbevare.

Derudover er det en god idé at undersøge, om du først og fremmest har behov for et brandsikret pengeskab (fordi et pengeskab er sikkerhedsgodkendt, betyder det ikke, at det er brandgodkendt - og omvendt). Du kan bruge disse 3 simple spørgsmål til at finde frem til de vigtigste ønsker og behov for pengeskabet:

  • Hvad vil du lægge i pengeskabet?

  • Hvad ønsker du beskyttelse mod (indbrud, brand eller begge dele)?

  • Hvordan ønsker du at kunne åbne pengeskabet (nøgle, pinkode eller fingeraftryk)?

Når du vælger pengeskab til eller for din virksomhed, er det nødvendigvis ikke dig alene, der skal besvare disse spørgsmål. Men det er en god idé, at du selv har gjort dig overvejelserne, inden du får input fra andre også.

Ved at snakke om spørgsmålene og alles individuelle behov kan I få afklaret, hvad I ønsker at bruge pengeskabet til. Det kan være, I finder ud af, at I har brug for forskellige typer af pengeskabe for at kunne imødekomme alles behov for sikring af værdier og medarbejdere. 

JC Pengeskabe forhandler standardløsninger, men vi skræddersyer også løsninger til specifikke behov. Så hvis du ikke finder det rigtige pengeskab i vores store udvalg, skal du være velkommen til at kontakte os, og så kan vi hjælpe dig med at finde eller designe den perfekte løsning.

Aflåsning af pengeskabe

Hos JC Pengeskabe tilbyder vi et varieret udvalg af aflåsningsmuligheder til pengeskabe og andre sikkerhedsløsninger. Det er muligt at få almindelige pengeskabsnøgler eller elektroniske kodelåse til pengeskabe, alt efter behov.

Den type lås, du vælger til dit skab, påvirker nødvendigvis ikke skabets sikkerhedsniveau, men det kan have betydning for brugervenligheden. Derfor er det en god idé at have brugerne af skabet og jeres præferencer i tankerne, når du vælger aflåsningstypen.

Arbejder du et sted, hvor folk ikke er særlig teknisk kyndige, kan en kodelås skabe mere skade end gavn. På den anden side kan en kodelås være at foretrække, hvis der er mange, der skal have adgang til det samme sted, og I ikke vil være afhængige af at holde styr på en nøgle

For nogle ledere er det nemmere er holde styr på, hvem der har fået hvilke nøgler, og hvor mange nøgler der er i omløb. Er I mange på arbejdspladsen, f.eks. på et sygehus, der af og til skal have adgang til aflåste rum eller medicin, kan det være en fordel at have et nøgleskab, hvor alle afdelingens nøgler er placeret. Husk altid at have aftaler (helst på skrift), når du uddeler nøgler.

Se vores nøgleskabe her.

Fordelen ved en elektronisk kodelås er, at du ikke skal huske eller bære rundt på en ekstra nøgle. Derudover kan nogle kodelåse ændres igen og igen. Det er f.eks. en fordel, hvis der ofte er stor udskiftning af personale. Til hoteller har vi helt særlige hotelbokse.

Læs om JC Pengeskabes MGB bokse her.

JC Pengeskabe tilbyder også at kopiere eller lave nøgler, hvis du har mistet en mistet eller mangler ekstra nøgler til nye medarbejdere. 

Se mere her om, hvordan vi hjælper dig med produktion af nøgler.


JC Pengeskabe - en af de bedste og mest professionelle i branchen

JC Pengeskabe er en produktionsvirksomhed beliggende i Viby J. Vi udvikler og producerer fysisk/mekanisk sikring til samtlige brancher og erhverv samt til private. Vores produktsortiment spænder bredt, fra nøgleskabe og hotelbokse til brandsikre pengeskabe og boksdøre. Læs mere om JC Pengeskabe.

JC Pengeskabe har 24 timers døgnservice i hele Danmark. Dermed er du altid garanteret hjælp og god service, hvis uheldet er ude, og du f.eks. har mistet en nøgle, eller dit pengeskab ikke vil åbne. Vores serviceafdeling anses for at være branchens stærkeste med en bred professionel viden og enorm praktisk erfaring. Du kan kontakte vores serviceafdeling her.