JCP_kontor

Erhverv

JC Pengeskabe leverer pengeskabe, låse og andre sikkerhedsløsninger til alle typer brancher

I en hverdag med mange medarbejdere, der har behov for enten at sikre kontakter, nøgler eller andre værdifulde ejendele for din virksomhed, er det nødvendigt at have et sikkert sted at opbevare disse genstande. Hos JC Pengeskabe har vi et stort udvalg af blandt andet pengeskabe, der er specieldesignet til erhverv. Se herover, hvilke brancher vi ofte hjælpe med at sikre værdier for.

Kan du ikke finde din branche, så ring til os. Vi vil med stor sikkerhed også kunne hjælpe med dine behov.

Kontakt os


Har din virksomhed brug for et pengeskab?


Som virksomhed er det nødvendigt at kunne opbevare forskellige ting sikkert, eksempelvis computere, eksterne harddiske, kontanter eller fortrolige dokumenter.

Et pengeskab er et af de bedste redskaber, når du skal sikre værdifulde ejendele.

Alle typer af erhverv og brancher har brug for en form for sikring af værdier, og derfor er det vigtigt, du finder det rette pengeskab, der passer til din virksomheds særlige behov.

Når det handler om at sikre værdier i erhverv, vil du ofte møde strikse krav fra forsikringsselskabet, du skal overholde for at være fuldt dækket i tilfælde af indbrud eller brand. Heldigvis kan vi tilbyde et stort udvalg af pengeskabe, der lever op til forskellige, høje krav. Søg blandt vores mange produkter, og vælg det sikringsniveau, dit forsikringsselskab kræver under ‘Sikringsniveau’. Derudover er alle vores medarbejdere naturligvis certificerede i den type opgave, de skal løse for dig.

Det er værd at bemærke, at fordi et pengeskab er brandsikringsgodkendt, er det nødvendigvis ikke tyverigodkendt - og omvendt. Er du i tvivl om, hvilke godkendelser vores skabe har, eller ved du ikke, hvad ‘Skafor’ betyder, så skal du endelig kontakte os.

Pengeskabe og sikring til forskellige erhverv og brancher


JC Pengeskabe leverer pengeskabe til mange forskellige erhverv. Vi har et stort udvalg af forskellige typer af skabe, der dækker forskellige behov. Vores udvalg består bl.a. af:   

  • montre til kirker og udstilling

  • hotelbokse til hotel-branchen

  • dropbokse til plejehjem

  • medicinskabe til sygehuse

Og meget meget mere.

Øverst på siden kan du se de hyppigste brancher vi leverer pengeskabe og sikring til. 

JC Pengeskabe leverer ikke kun pengeskabe til erhverv, men vi leverer også gitter, til at sikre facader i vinduer i caféer eller butikker. Gitre kan med fordel også bruges i kantiner eller skranker på en politistation.

Kan du ikke finde din branche, så tøv ikke med at kontakte os, for vi har helt sikkert et pengeskab, der dækker din branche og dit behov. Kontakt os [her].


Skab tryghed med tyverisikret skabe


Nogle virksomheder nedprioriterer sikkerheden af genstande og dokumenter, da de tror at almindelige skabe med lås, sikrer indholdet. Men det er ikke altid tilfældet.

Det er vigtigt at prioritere sikkerhed - både værdier og medarbejdernes sikkerhed. Tyveri og indbrud kan have en negativ effekt på medarbejders arbejdsrytme, fordi der skal bruges tid på anmeldelse af tyveri til forsikring og erstatning af arbejdsredskaber. Det kan betyde at arbejdet står på standbye, fordi der skal bestilles nye laptops eller tablets. Derfor bør virksomheder altid have en tyveri sikringsstrategi, der skaber trygge ramme.


Sådan finder du dine behov

Når du skal på udkig efter pengeskabe til eller for din virksomhed, er det en god idé at have gjort sig nogle grundlæggende tanker omkring skabets brug på forhånd. Det er f.eks. godt at have fundet ud af, hvad og hvor meget man ønsker at opbevare.

Derudover er det en god idé at undersøge om man først og fremmest ønsker et brandsikret pengeskabe (fordi et pengeskab er sikkerhedsgodkendt, betyder det ikke at det er brandgodkendt - og omvendt). Du kan bruge disse 3 simple spørgsmål til at finde ud af de vigtigste ønske og behov for pengeskabet:

  • Hvad vil du lægge i pengeskabet?

  • Hvad ønsker du beskyttelse mod (Indbrud, brand eller begge dele)?

  • Hvordan ønsker du at kunne åbne pengeskabet (Nøgle, pinkode eller fingeraftryk?

Når du vælger pengeskab til eller for din virksomhed, er det nødvendigvis ikke dig alene der skal besvare disse spørgsmål. Men det er en god idé at du har gjort dig disse tankerne inden du viser spørgsmålene til andre i virksomheden f.eks. andre lærer eller din øverste leder.

Ved at snakke om spørgsmålene og alles individuelle behov, kan I få afklaret, hvad I ønsker at bruge pengeskabet til. Det kan være at I finder ud af, at I har behov forskellige typer af pengeskabe. På den måde har I de bedste forudsætninger for at finde det rette pengeskab, der opfylder alles behov.

JC Pengeskabe skræddersyer og løsninger til specifikke behov, så hvis du ikke finder det rigtige pengeskab med det samme, skal du være velkommen til at kontakte os, og vi hjælper dig med at finde den perfekte løsning.

Aflåsning

Hos JC Pengeskabe tilbyder vi et varieret udvalg af aflåsning muligheder til pengeskabe. Det er muligt at få almindelige pengeskabsnøgler eller elektronisk kodelåse til pengeskabe, alt efter behov.

Den type af lås du vælger til dig skab, påvirker nødvendigvis ikke skabes sikkerhed, men det kan påvirke brugervenligheden. Derfor er det en god idé at have brugerne af skabe i tankerne, når du vælger aflåsningstypen.

Arbejder du et sted, hvor folk ikke er særlig teknisk kyndige, kan en kodelås skabe mere skade end gavn, eller er der mange der skal have adgang til det samme sted, kan det være en fordel med en kodelås.

For nogle ledere er det nemmere er holde styr på, hvem der har fået hvilke nøgler og hvor mange nøgler, der er i omløb. Er I mange på arbejdspladsen, f.eks. på et sygehus, der af og til skal have adgang til aflåste rum eller medicin, kan det være en fordel at have et nøgleskab, hvor alle afdelingens nøgler er placeret. Se vores nøgleskabe her. Husk altid at have aftaler (Helst på skrift) når du uddeler nøgler.

Fordelen ved elektronisk kodelås er, at du ikke skal huske eller bære rundt på en ekstra nøgle. Derudover kan nogle kodelåse udskiftes igen og igen. Det er f.eks. en fordel, hvis der ofte er stor udskiftning af personale. Til hoteller har vi helt særlige hotel bokse. Læs om JC Pengeskabes MGB bokse her.

JC Pengeskabe tilbyder også at kopiere eller lave nøgler, hvis du har mistet en mistet eller mangler ekstra nøgler til nye medarbejdere. Se mere her, hvordan vi hjælper dig med produktion af nøgler.


JC Pengeskabe - en af de bedste og mest professionelle i branchen

JC Pengeskabe er en produktionsvirksomhed beliggende i Viby J. Vi udvikler og producerer fysisk/mekanisk sikring til samtlige brancher og erhverv samt til private. Vores produktsortiment spænder bredt, fra nøgleskabe og hotelbokse til brandsikrepengeskabe og boksdøre. Læs mere om JC Pengeskabe.

JC Pengeskabe har 24 timers døgnservice i hele Danmark. Dermed er du altid garanteret hjælp og god service, hvis uheldet er ude og du f.eks. har smidt en nøgle væk eller dit pengeskab ikke vil åbne. Vores serviceafdeling anses for at være branchens stærkeste serviceafdeling, med en bred professionel viden. Du kan kontakte vores serviceafdeling her.