Kvinde lægger mobil og penge i pengeskab

Tips til at vælge et brugt pengeskab

Pengeskabe produceres for at holde mange år frem

Går du ind for genbrug eller har du et budget, du skal overholde? Så er et brugt pengeskab i mange tilfælde en oplagt mulighed for dig.

Det er nemlig muligt at finde et pengeskab i god rigtig kvalitet til en lige så god pris. Kvaliteten af pengeskabe er høj og fremstår typisk stadig som nyt, selvom det allerede har været i brug. 

Ofte har skelettet af pengeskabe ikke taget skader, men det er derimod typisk de mindre dele i pengeskabet, som har været beskadiget. Disse udskiftes og indsættes på ny for at kunne opbevare pengeskabets indhold med samme høje sikkerhed som helt nye pengeskabe.

Brugte pengeskabe kan stadig sikre dine værdier

Et moderne pengeskabe typisk er lettere og fylder mindre end et pengeskab, som er fremstillet for mange år siden. Du får dog med et brugt pengeskab ofte præcis den samme sikring, som du får med et nyt skab.

Tykke vægge og stål produceret i høj kvalitet er de samme standarder for kvalitet nu, som de var for 50 år siden.

Den største forskel mellem et nyt og et gammelt pengeskab vil være låsemekanismen. Dette kan i mange tilfælde klares med en ny og smartere lås, så pengeskabet stadig kan sikre dine ejendele.

Se JC Pengeskabes brugte pengeskabe.

Her er nogle tips, du kan bruge, når du er på udkig efter et brugt pengeskab


Informationssøgning:  Pengeskabe kan være en stor investering, og når det gælder opbevaring af ens værdifulde ejendele, kan du ikke indsamle for meget viden. Derfor bør du researche og samle informationer om pengeskabe og pengeskabstyper, så du ved hvad du kan forvente af dit pengeskab.

Tilstand: Tilstanden på det brugte pengeskab spiller en stor rolle. Mindre buler og slidt maling påvirker i de fleste tilfælde ikke sikkerheden på pengeskabet. Men er det et pengeskab, du skal have stående fremme (som et arkivskab), bør du overveje, om du vil have et pengeskab i pæn tilstand uden ridser i lakeringen eller om du kan leve med et mere brugt udseende.

Aflåsning: Låsemekanismen er alfaomega hos ethvert pengeskab. Køber du et brugt pengeskab, skal du sikre dig kvaliteten af låsen. Er det den oprindelige lås, der sidder på? Kan sikkerheden optimeres ved at kombinere flere låsemetoder? Køber ud dit brugte pengeskab hos JC Pengeskabe, tjekker vi altid aflåsningsmetoden og udskifter med en bedre lås, hvis den gamle virker ustabil.

Sikkerhedsgodkendelse/forsikring: Ønsker du et brandsikkert pengeskab? Eller er det noget din forsikring kræver? Det er vigtigt at have styr på. Det kan ligeledes være, at dit forsikringsselskab kræver bestemte sikringsklasser, som dit pengeskab skal opfylde. Hos visse forsikringsselskaber kan der være særlige forhold, hvis du køber et brugt pengeskab. Det er derfor en god idé at undersøge på forhånd, hvilke krav dit forsikringsselskab stiller til dig for at du forbliver sikret.

Mål: Når du vælger et pengeskab, skal du være opmærksom på alle mål - både udvendige og indvendige. Kontrollér, at pengeskabets eksterne dimensioner passer til det sted, du ønsker at placere pengeskabet. Derudover skal du sikre dig, at pengeskabets indvendige dimensioner kan opbevare dine ønskede ejendele. 

Se vores pengeskabe til private.

JC Pengeskabes hovedkontor i Viby J

Find dit brugte pengeskab hos JC Pengeskabe

Har du besluttet dig for at investere i et brugt pengeskab, har vi hos JC Pengeskabe mange modeller at vælge mellem.

Se vores nuværende modeller, som vi har på vores lager i Viby J her . Ofte har vi flere på lageret end dem, du kan se på siden.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ikke kan finde en model, der passer til dine behov eller hvis du har brug for hjælp til at finde det rette brugte pengeskab.

Du må også gerne komme forbi og besøge os, hvis du vil se vores nuværende lager af brugte pengeskabe. 

Kontakt os