Flytning af pengeskab

Flytning af pengeskabe

Hos JC Pengeskabe A/S er vi specialister i flytning af pengeskabe. Vi har det nødvendige grej og den fornødne ekspertise til at løse din installationsopgave. Uanset om du skal have flyttet det store boksskab i banken, eller om du vil have den mindste hotelboks monteret i klædeskabet, så kan vi hjælpe dig.

Alt kan lade sig gøre. Det er egentlig mest et spørgsmål om økonomi og planlægning.

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit flytteprojekt.

Kontakt

Professionel hjælp til flytning

For at sikre dine personlige værdier, er de fleste pengeskabe produceret, så de ikke kan flyttes. Derfor kræver det professionel hjælp og viden at flytte dit pengeskab mest hensigtsmæssigt. Uanset om du modtager dit pengeskab for første gang, ønsker at flytte pengeskabet til en ny placering eller vil bortskaffe dit brugte pengeskab, kan JC Pengeskabe hjælpe dig.

Vi har professionelle fagfolk til rådighed, der har mange års erfaring med flytning og montering af pengeskabe.

Hos JC Pengeskabe stræber vi efter at gøre flytnings- og monteringsprocessen så gnidningsfri som muligt for dig. Vi gør vores bedste for at udføre og fuldføre en hensigtsmæssig håndtering, hvor vi passer på dit pengeskab. 

Du kan både spare tid, penge og mandekræfter ved at få hjælp af vores professionelle medarbejdere. 

Flytning af pengeskab

Sådan flytter vi dit pengeskab

Med mere end 40 år i pengeskabsbranchen ved vi, at der kan være stor forskel på pengeskabe og på, hvordan de skal flyttes. Der er derfor ikke kun ét svar på, hvordan vi flytter et pengeskab. Det kommer an på type, størrelse, placering og meget mere.

Vores medarbejdere er specialister i håndtering af pengeskabe. Du kan derfor trygt overlade flytningen til professionelle, så du beskytter både pengeskabet og omgivelserne.

Har du en boksdør, der skal monteres eller afmonteres, hjælper vi hele vejen - lige fra afmontering af boksdør, flytningen af boksdøren til monteringen af den nye.

Få et uforpligtende tilbud