Sikkerhedsfilm og Sikringsfilm

I de senere år er sager, hvor gerningsmænd knuser ruder og derefter forholdsvis ukompliceret stjæler værdier, steget markant.

Sikkerheds- og sikringsfilm er de kraftigste løsninger til at indbrudshæmme i et omfang, der forlænger indbrudstiden væsentligt. JC Pengeskabe sikrer nu også både Atm og Døgnboks betjeningsskærme med sikringsfilm, for at begrænse ridser i glas, men også for at minimere udsynsvinklen.JCP_indbrud

Sikre dine værdigenstande

Glasruder er den svageste del i en bygningskonstruktion. Derfor er dette ofte et område, som er ekstra sårbart og meget udsat ved groft hærværk. I pengeinstitutter er personskader én ting, et andet er de materielle skader. Ødelagt inventar, glassplinter overalt, møbler med ridser og flænger i stoffet, ødelagt edbudstyr, for slet ikke at tale om det meget omfattende oprydningsarbejde med fjernelse af glasfragmenter. Alle ting som giver større omkostninger end nødvendigt ved uheld, indbrud, tyveri eller hærværk.

Montering af en indbrudshæmmende sikringsfilm giver aldrig en indbrudssikring, men sikrer til gengæld, at den vitale tid for gerningsmanden bliver væsentlig minimeret. Alarmen aktiveres med det samme, dette forhold kender gerningsmændene til, og de prioriterer derfor oftest et mål uden denne form for sikring.

Har du brug for hjælp?

Skal vi hjælpe dig med at sikre mod indbrud og uvelkomne gæster?

Kontakt os