Afmontering af boksdøre

Er du ved at indrette nye lokaler og støder ind i en indmuret boksdør, der skal fjernes? Eller skal en gammel pengeskabsdør afmonteres, så der kan blive plads til en ny?

Hos JC Pengeskabe A/S er vi eksperter i at afmontere og fjerne boksdøre. Boksdøre vejer ofte flere tons og er svære at flytte på. Vores kompetente medarbejdere er udstyret med det værktøj, der skal til, for at afmonteringen og flytningen af din gamle boksdør foregår uden problemer.

Afmonteret boksdør fra JC Pengeskabe

Vi fjerner din gamle boksdør

Uanset om det er en pengeskabsdør fra en gammel sparekasse, en våbenkammerdør eller en sikringsdør er vi specialister i at afmontere den. Når man monterer boksdøre, gøres det med omhu, så uberettigede personer ikke uden videre kan åbne den eller flytte den. Det kan derfor være en udfordring, når døren skal fjernes.

Når man skal fjerne en solid og nogle gange indmuret dør, er det vigtigt, at man ved, hvad man laver. Vores eksperter guider dig, så vi får lagt den rette plan for afmonteringen af boksdøren.

Har du en boksdør, der skal fjernes?

Kontakt en af vores konsulenter

Når en gammel boksdør nedtages, vil den undervejs få skader og defekter. Du skal derfor være opmærksom på, at den derfor ikke nødvendigvis vil kunne genanvendes.

Ny indbrudssikker boksdør

Har du brug for en ny, indbrudssikker dør?

Vil du have indbrudssikker aflåsning af et rum, bør du investere i en ny boksdør. En ny boksdør er certificeret og mærket med det indbrudssikringsniveau , den opfylder. Nye boksdøre opfylder dermed forsikringsselskabernes betingelser for sikker opbevaring af særligt værdifuldt indbo samt de betingelser, politiet stiller i forbindelse med våbenopbevaring.

Læs mere om vores nye, certificerede boksdøre

Vi vejleder og hjælper dig med at vælge den rette dør til dine behov. Har du brug for hjælp til levering og montering, står vi også gerne for den.

Boksdør JC Pengeskabe

Skal vi hjælpe dig?

Tag fat i os, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dine behov.


Kontakt os allerede i dag