Værdiskabe

Værdiskabe fra JC Pengeskabe er udviklet med henblik på sikring af store kontantbeholdninger, og de er både indbruds- og brandtestet efter hhv. Europæisk standard EN 1143-1 og NT Fire 017-60P.

Med godkendelse i klasse IV og V er sikringsniveauet særdeles højt. Derudover har skabene i sikringsklasse VI-EX gennemgået og bestået sprængningstest. Du får altså her en løsning, der giver en uovertruffen sikker opbevaring af dine værdier.


JCP_vaerdiskab

Få et godkendt og stilrent værdiskab 

Det enkle og stilrene design i slagfast hvid strukturlak er med at gøre skabene til nogle af de mest attraktive på markedet. Med en konstruktion i støbt armeret beton og rigler er sikkerheden naturligvis også optimal ved indbrudsforsøg.

Skabene leveres som standard i Grade I og II med en nøglelås og resterende klasser med to omstillelige nøglelåse. Værdiskabene kan yderligere monteres med mekanisk eller elektronisk kodelås, biometriscanning (fingeraftryksscanning), tidsforsinkelse og fjernstyret overvågning, hvis du ønsker det.

Værdiskabene fås i seks forskellige størrelser og med et bredt udvalg af interiørdele for individuel indretning, såsom aflåseligt boksrum, databoks, hængemapperamme, deponeringsindsats, kundebokse m.v. Du kan altså her designe et værdiskab, der passer til dine præcise behov og ønsker

Har du brug for hjælp og vejledning?

Vi står altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os nu, og få vejledning om vores værdiskabe og de mange muligheder.

Kontakt os