Værdiskabe

Værdiskabe fra JC Pengeskabe er skabt med henblik på sikring af store kontantbeholdninger og er både indbruds- og brandtestet efter hhv. Europæisk standard EN 1143-1 og NT Fire 017-60P.

Med godkendelse i klasse IV og V er sikringsniveauet særdeles højt. Yderligere har skabene i sikringsklasse VI-EX gennemgået og bestået sprængningstest.


JCP_vaerdiskab

Få et godkendt og stilent værdiskab 

Det enkle og stilrene design i slagfast hvid strukturlak gør, at skabene er blandt de mest attraktive på markedet. Med en konstruktion i støbt armeret beton og rigler, er sikkerheden optimal ved indbrudsforsøg.

Skabene leveres som standard i Grade I og II med en nøglelås og resterende klasser med to omstillelige nøglelåse. Værdiskabene kan yderligere monteres med mekanisk eller elektronisk kodelås, biometri scanning (fingeraftryks scanning), tidsforsinkelse og fjernstyret overvågning.

Værdiskabene fås i 6 størrelser og med et bredt udvalg af interiørdele for individuel indretning, såsom aflåseligt boksrum, databoks, hængemapperamme, deponeringsindsats, kundebokse m.v.

Har du brug for hjælp og vejledning?

Vi står altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os nu, og få vejledning om vores værdiskabe.

Kontakt os