Sikring af værdier hos pengeinstitutter

JC Pengeskabe har de sidste mange år været leverandør til pengeinstitutterne i Danmark.

Vores firma udspringer af det gamle MH Jæger pengeskabsfirma, der blev grundlagt i 1890’erne. Den viden og ekspertise er videreført i JC Pengeskabe, og du kan derfor forvente, at store som små opgaver for pengeinstitutter bliver løst på den bedst tænkelige måde.


JCP_penge

Vi sikrer dine penge

JC Pengeskabe A/S leverer og monterer fysisk sikring for mange pengeinstitutter. Det kan være kundeboksanlæg, elementbokse, tidsforsinkelsesbokse mv. Vi har stor erfaring i at flytte store boksskabe og andre tunge genstande.

Du kan desuden med fordel vælge at få renoveret og opdateret eksisterende, ældre sikkerhedsprodukter, så de får forlænget deres levetid. Det kan for eksempel være med nye boksstammer, ny lås, ny farve eller andet. Det er også en løsning, der matcher den bæredygtige tankegang, der fylder i manges bevidsthed.


Til pengeinstitutter kan vi tilbyde

Skabe mv.:

Kundeboksskabe

Kundeboksanlæg

Elementboks

Døgnbokse

Brandsikre skabe

Boksskabe


Låse mv.:

• Tidsforsinkelseslåse

• Nye låse til boksskabe

• Kundebokslåse (alle typer)

Fremstilling af nøgler til alle skabe


Service:

• Eftersyn og justering af låse og låger på boksskabe

• Service på døgnbokse

Opboring af skabe

Flytning af pengeskabe i alle størrelser


Pengeautomater/ATM:

• Opmåling, levering af rapport vedr. opsætning/installering

• Montering og fastboltning m/godkendt installationsrapport

• Fremstilling af sokler – både tyndplade og støbte

• Fremstilling af forrammer

• Ekstra sikring Raminator

• Flytning og genmontering/fastboltning

Pengeinstitut

Skal vi sikre dit pengeinstitut?

Udover vores egen produktion af kvalitetsløsninger inden for værdisikring er vi også agent for nogle af verdens mest velrenommerede sikringsudbydere.

Se et udvalg af vores produkter herunder, eller kontakt os for rådgivning.

Kontakt os

JCP_døgnbokstilbanker

Døgnbokse til banker

Har din virksomhed brug for døgnbokse til at sikre, at jeres kunder kan aflevere dagens omsætning? Med en døgnboks fra JC Pengeskab er du sikker på at få en testet og godkendt døgnboks, så jeres kunder på alle tider af døgnet kan komme af med deres kontanter.

LÆS MERE OM DØGNBOKSE TIL BANKERJCP_kundeboksskabe

Kundeboksskabe

Har du brug for at opbevare flere mindre genstande på samme sted, men gerne separat? Så er et kundeboksskab den ideelle løsning. JC Pengeskabe leverer kundeboksskabe, hvor forskellige personer kan få adgang til en af de mange kundebokse.

LÆS MERE OM KUNDEBOKSKABEJCP_brandsikkert_arkivskab

Brandsikre arkivskabe

Vil du effektivt sikre dine dokumenter i tilfælde af brand? Så vælg et brandsikkert arkivskab fra JC Pengeskabe. Med et brandsikkert arkivskab kan du trygt og effektivt opbevare dine dokumenter på kontoret. 


JCP_boksdoer

Boksdøre

Boksdørene fra JC Pengeskabe er testet og godkendt efter den Europæiske standard EN 1143-1. Dørene leveres i alle sikringsklasser fra grade I til grade XI.

LÆS MERE OM BOKSDØREJCP_elementboks

Elementbokse

Elementbokse er ideelle til opbevaring af dokumenter, lægemidler og værdier. JC Pengeskabes præfabrikerede elementbokse er alle testede og godkendte efter den Europæiske standard EN 1143-.

LÆS MERE OM ELEMENTBOKSEJCP_vaerdiskabe

Værdiskabe

JC Pengeskabes værdiskabe er stilrene og klassiske af udseende. Pengeskabene er skabt med henblik på sikring af store kontantbeholdninger. 

LÆS MERE OM VÆRDISKABEJCP_moentskab

Møntskabe

Mønsskabe eller møntkabinetter er specialdesignet til til opbevare mønter eller værdifulde dokumenter. Se JC Pengeskabes model B3. 

LÆS MERE OM MØNTSKABEJCP_indbrud

Sikkerhedsfilm og Sikringsfilm

Sikkerheds- og sikringsfilm er de kraftigste løsninger til at indbrudshæmme i et omfang, der forlænger indbrudstiden væsentligt. JC Pengeskabe sikrer nu også både Atm og Døgnboks betjeningsskærme med sikringsfilm, for at begrænse ridser i glas, men også for at minimere udsynsvinklen.

LÆS MERE OM SIKKERHEDSFILM OG SIKRINGSFILM


JCP_døgnbokstilbanker

ATM sikring mod gassprængning

EAM moduler sikrer ATM ved gaseksplosionsangreb. JC Pengeskabes løsning kræver ingen form for strøm eller vedligeholdelse. EAM moduler er et passivt system, som ikke påvirker andre sikringsystemer, som måske er installeret i eller omkring automaten.

LÆS MERE OM ATM SIKRING MOD GASSPRÆNGNING
JCP_raminator

ATM rambuk sikring

Raminator® er en effektiv sikring af pengeautomater mod rambuk tyverier. ATM rambuk sikring er en patenteret sikringsløsning, som fastgør automater med en helt ny metode. JC Pengeskabe A/S er med tilladelsen fra australske Lockit Systems licenseret servicecenter for salg, produktion og montage af Raminator® i Danmark.

LÆS MERE OM ATM RAMBUK SIKRING


JCP_kassererskabe

KASSERERSKABE

Har du brug for nemt, hurtige og sikkert deponere og opbevare store sedler? Se JC Pengeskabes forskellige modeller af kassererskabe med tidsforsinkelse.

LÆS MERE OM KASSERERSKABEJCP_kundebokse

Kundebokse og Kundeboksanlæg

JC Pengeskabe producerer kundebokse på specialmål for at indrette pengeinstitutters egne ældre kundeboksskabe. Vi leverer rum i mange højder samt i A4/folio bredde. Farve og aflåsning besluttes naturligvis efter den enkelte afdelings ønsker.

LÆS MERE OM KUNDEBOKSE OG KUNDEBOKSANLÆG