Montering af Boksdøre

Står du overfor at skulle montere en boksdør, så du effektivt kan sikre dine værdier mod indbrud? Så er JC Pengeskabe det oplagte valg af montør.

Hos JC Pengeskabe A/S er vi specialister i transport og montering af boksdøre i alle størrelser.

Vores montører har alle stor erfaring, og vi har adgang til alt det værktøj og maskineri, der gør processen gnidningsfri for dig og sikrer et flot og sikkert slutresultat.boksdør fra JC Pengeskabe

Vi kan stå for transporten og monteringen af din boksdør

I princippet kan du selv montere din nye boksdør, men det er vigtigt, du har de rette forudsætninger til at gøre et ordentligt stykke arbejde. Ofte vejer boksdøre flere tons, og de er altså ikke lige til at flytte rundt med. Grundet den høje vægt, skal du derfor først sikre dig, at gulv og væg kan holde til det betydeligt pres. Det kan vi naturligvis assistere med, så du ikke oplever skader, der ellers kunne have været undgået.

Vælger du at benytte vores kompetencer, står vores serviceafdeling altid klar til at klare indtransporten og fastboltningen eller indmuringen af boksdøren. Som certificerede montører af boksdøre udsteder vi en installationserklæring til dig efterfølgende. Den fungerer som din dokumentation af et ordentligt udført stykke arbejde, som du kan vise til eksempelvis politi og dit forsikringsselskab efter behov.


Har du en gammel boksdør, der skal fjernes, før du har plads til den nye? Vi hjælper også med afmontering af boksdøre.


Skal vi hjælpe dig med din nye boksdør?

Vi sidder klar til at tage en snak med dig om din nye boksdør, og hvad det kræver at få den på plads. Du kan derfor altid kontakte os, så vi sammen kan finde ud af, hvordan du bedst kommer i mål med dit projekt.

Kontakt os allerede i dag