Sikker opbevaring af omsætning hos cafeér, restauranter og barer

I en travl hverdag med mange kunder og stigende omsætning, kan det være svært at huske på at sikre kontant beholdningen. 

Se mere her på siden, hvordan du kan sikre din omsætning. 

Sikring af kontanter og andre værdier

Selvom mange gæster i dag betaler med kort eller mobil, når de besøger en café, bar eller restaurant, kommer der stadig en god del kontanter i kassen i løbet af en dag eller aften.

Sikker opbevaring af omsætningen og vekselpenge både i løbet af åbningstiden og efter luk er ekstremt vigtigt, hvis du vil mindske risikoen for, at den bliver stjålet af indbrudstyve eller potentielt endda kunder, der bliver fristede efter et kig i en fyldt kasse. Det gør du bedst med et pengeskab eller en deponeringskasse i høj kvalitet.

Med den rigtigt valgte sikring af kontanter, spiritus og udstyr sparer du nemt mange penge og ærgrelser, når du undgår indbrud eller internt svind.

Hos JC Pengeskabe har vi hjulpet mange i restaurationsbranchen, og vi er klar til at vejlede dig, så du får den løsning, der bedst dækker dine behov.


Cafedisk

Er du klar?

Hos JC Pengeskabe hjælper vi altid gerne med at finde en løsning, som kommer hele vejen rundt. Med udgangspunkt i vores store sortiment vælger du netop den løsning, som passer til behovet i din café, bar eller restaurant.


Kontakt os

GRATIS RÅD OG VEJLEDNING TIL DIN LØSNING

Højeste standarder og certificeringer

KOM OG SE VORES STORE UDSTILLING

SKRÆDDERSYET TIL LIGE PRÆCIS DIT BEHOV