JC Pengeskabe

Hvem er JC Pengeskabe?

JC Pengeskabe er en produktionsvirksomhed med en stærk position på det danske marked. Vi udvikler og producerer fysisk/mekanisk sikring til den finansielle sektor, offentlige sektor, militæret, kontorer og butikker samt til private.

JC Pengeskabes serviceafdeling anses for at være branchens stærkeste med en bred professionel viden om både ældre og nye sikringsenheder. Vores montører er alle uddannede og godkendte til montager og fastboltninger m.v. i henhold til Forsikring & Pension og de kravspecifikationer, der kræves.

Vi har naturligvis 24 timers døgnservice i hele Danmark.

JC Pengeskabe er ligeledes ISO 9001 certificeret, som er et krav fra Forsikring & Pension, Sikkerhedsbranchen og Politiet til leverandører af sikringsprodukter. Alle vores ansatte er godkendte af Forsvarets Efterretningstjeneste og i besiddelse af ID kort, så de sikkerhedsmæssige faktorer er i orden.


Markedets stærkeste specialist!

Hos JC Pengeskabe er vi eksperter i at brand- og tyverisikre dine værdier. Vi har mere end 35 års erfaring. Derfor får du hos os en professionel rådgiver og leverandør, der håndterer alt fra valg af pengeskab til installation & opsætning.

Vil du have et sikkert valg - Så vælg JC Pengeskabe


Kontakt os

JCP_stand

Vores historie

JC Pengeskabe A/S blev grundlagt i 1982 i forlængelse af nedlæggelsen af den gamle danske pengeskabsfabrik M.H. Jæger. JC Pengeskabe blev startet af John Christensen, som havde en lang karriere i M.H. Jæger. Vi er i dag 14 medarbejdere fordelt på salg, produktion og service. JC Pengeskabe A/S ejes og ledes i dag af John Christensens datter Birthe Windfeldt.

Vi udvikler og producerer fysisk/mekanisk sikring til den finansielle sektor, offentlige sektorer, militæret, kontorer og butikker samt til private. Vi har stor erfaring i flytning af tunge skabe. Vi har eget låseværksted, hvor vi kan fremstille de fleste former for pengeskabsnøgler. Renovering af gamle pengeskabe er også en af vores ekspertiser.

På vores adresse har vi mulighed for at fremvise både vores nye og vores brugte pengeskabe.

JC Pengeskabe er ISO 9001 certificeret, som er et krav fra Forsikring & Pension, Sikkerhedsbranchen og Politiet til deres leverandører af sikringsprodukter. Desuden er alle vores ansatte godkendte af Forsvarets Efterretningstjeneste og i besiddelse af Id-kort, så alle sikkerhedsmæssige faktorer er opfyldte.


GRATIS RÅD OG VEJLEDNING TIL DIN LØSNING

Højeste standarder og certificeringer

KOM OG SE VORES STORE UDSTILLING

SKRÆDDERSYET TIL LIGE PRÆCIS DIT BEHOV