Nøgler placeret i nøgleskab

Hvordan sikrer jeg nøgler mod tyveri?

Tyveri af nøgler er et stort problem for private og virksomheder

Nøgler er adgangen til vores mest dyrebare ejendele, som kan have stor materiel værdi og høj affektionsværdi.

Tyveri af nøgler er et stort problem, som mange efterhånden har gjort sig dyre erfaringer med. Uanset om det er nøglen til pengeskabet, nøgler til biler eller nøgler til huse og lejligheder, så giver en nøgle tyven mulighed for at få held med sit kriminelle forehavende uden at lave yderligere indbrud. Det er derfor vigtigt, at vi husker at sikre nøglen mod tyveri.

Tyveri af nøgler hos virksomheder

Tyve elsker virksomheder

Virksomheder er ofte et attraktivt mål for indbrudstyve, da der mange dyre aktiver samlet på ét sted. Det gælder f.eks. dyrt IT-udstyr i høj kvalitet som computere, skærme, videoudstyr og andet IT-tilbehør.

Hos virksomheder med et stort varelager er alle virksomhedens produkter samlet, og når produkter forsvinder kan det have store konsekvenser. Det gælder ift. de fysiske produkter og varer, men en anden vigtig faktor er, at virksomheden skal bruge dyrebar tid på at skulle genskabe og genoprette produkter.

Udover de materielle aktiver er der hos de fleste virksomheder også placeret personfølsomme data, som også skal sikres. Uanset hvilke værdier, der opbevares i en virksomhed, og uanset størrelsen eller mængden heraf, er sikkerhed altid noget, der skal og bør prioriteres.

Virksomheder der opbevarer nøgler og værdier for andre

I nogle tilfælde kan tyveri i virksomheder ramme virksomhedens troværdighed hos kunder og samarbejdspartnere.

Det gælder især virksomheder, som opbevarer andres nøgler. Her bliver tyveri af nøgler hurtigt en udfordring, som medfører meget store omkostninger, og som helt sikkert skader relationen til virksomhedens kunder.

Mister en boligforening nøglerne til beboernes lejligheder eller får en facility manager stjålet de nøgler, han eller hun er blevet betroet af deres kunder, vil det efterfølgende være nødvendigt at omlægge alle låsene til nye nøgler.

Mekanikere og bilhandlere er særligt udfordret, når de får stjålet nøgler til bilerne, uanset om det er biler, som er indleveret til reparation, eller biler som er til salg.

Hvordan sikres virksomheder mod tyveri?

Det er vigtigt, at virksomheder sikrer ejendele, aktiver og andre steder med stor værdi for virksomheden. Med mange nøgler i spil kan det være udfordrende at vide, hvilke nøgler der bruges, og derfor er der behov for overblik.


Tyveri af nøgler hos private

Der findes mange værdier i hjemmet

I mange hjem opbevares nøgler til ofte store værdier. Tabet af værdierne er i sig selv ærgerligt, men affektionsværdien af f.eks. arvede smykker og ure og udfordringen ved at undvære bilen, telefonen eller en PC kan også for mange være ubærlig. 

Tyveri i hjemmet er også for mange en ubehagelig oplevelse. Indtrængen i den private sfære kan sætte sig mentalt og i kroppen lang tid efter, at tyveriet har fundet sted.

Tjek op med forsikringsselskabet

De fleste har en forsikringsaftale, som dækker tab ved indbrud. Så hvorfor egentlig bekymre sig? Det er der flere grunde til:

1. Når nøglen er kommet tyven i hænde uden synlige tegn på indbrud, dækker forsikringsselskabet ikke.

2. Affektionsværdier og bøvl bliver under alle omstændigheder ikke erstattet af dit forsikringsselskab.

Hvordan sikrer jeg mine nøgler mod tyveri?

Nøgleskabe sikrer nøgler

Med dine nøgler opbevaret i et indbrudssikkert og godkendt nøgleskab er dine nøgler sikret mod tyveri. Men nøgleskabe øger ikke blot sikkerhed. De giver også et naturligt og praktisk overblik over de mange nøgler, du måtte have.

Et nøgleskab kan ses som en forlængelse af dit nøglebundt, et sikkert nøglebundt, hvor du kan opbevare nøgler med forskellige formål. Nogle gange kan det tage en evighed at finde den rette nøgle i dit nøglebundt, men i et nøgleskab er dine nøgler placeret overskueligt til hjælp for alle. Et nøgleskab er desuden mere sikkert end et nøglebundt, da skabet aflåses med kode eller nøgle. 

Nøgleskabe hos JC Pengeskabe

JC Pengeskabe har godkendte og indbrudssikre nøgleskaber i forskellige størrelser. Vi har nøgleskabe, der dækker forskellige behov og er i forskellige i prisklasser og størrelser. Derfor passer vores nøgleskabe både i private hjem og til virksomheder.

Tjek forsikringskrav til dit nøgleskab

De fleste forsikringsselskaber stiller krav om, at nøgler opbevares i et nøgleskab, som er i Blå sikringsklasse, er godkendt enten efter den svenske standard SSF3492 eller efter den fælles europæiske standard EN1143-1 grade 0.

Uanset, om du har fået et påkrav fra dit forsikringsselskab, er det altid en god idé at vælge et godkendt nøgleskab. Så ved du, at din indbrudssikring opfylder nogle helt basale krav til indbrudssikring og kan holde indbrudstyven borte fra dine nøgler, indtil en vagt når frem.

Se vores udvalg af nøgleskabe her

Nøgleskab SC 57 åben fra JC Pengeskabe

Nøgleskab SC 57

Vores nøgleskab SC 57 er et godkendt nøgleskab med indbrudssikring blå klasse. På trods af nøgleskabets kompakte størrelse har det plads til 57 nøgler.

Krogene er store, hvilket gør det oplagt at opbevare bilnøgler i dette nøgleskab. 

Læs mere om SC 57 

Nøgleskab KC 48E åben fra JC Pengeskabe

Nøgleskab KC 48E

Nøgleskab KC 48E er et billigere nøgleskab, som er ideelt til dig, der har brug for et nøgleskab på budget.

Nøgleskabet er indrettet med 48 nøglekroge og kommer med elektronisk kodelås. Nøgleskab KC 48E kommer i forskellige størrelser. 

Se flere specifikationer om KC 48E

Nøgleskab SC 116 åben fra JC Pengeskabe

Nøgleskab SC 116

Nøgleskab SC116 er et effektivt indbrudssikkert nøgleskab, hvor du kan opbevare op til 116 nøgler.

Dette nøgleskab giver dig mulighed for at holde styr på rigtig mange nøgler på en gang og er særlig egnet for virksomheder.

Se mere om SC 116

Kundevenlig nøgleskab hos Hessel Biler fra JC Pengeskabe

Kundevenlige nøgleskabe

Hos JC Pengeskabe vil vi gerne være med til at levere tryghed for vores kunder. Derfor kan vi også finde sikre og trygge løsninger, der matcher din virksomheds behov.

Vi har før leveret kundevenlige nøgleskabe til virksomheder, som havde brug for en anden type nøgleskab end vores standardiserede nøgleskabe. 

Læs om vores sikre nøgleskab til Hessel Biler her

Levering af nøgleskabe

Professionel sikring af nøgleskabe

De fleste nøgleskabe er ret små og skal derfor altid fastboltes til en fast bygningsdel. Godkendte nøgleskabe skal monteres af en certificeret pengeskabsmontør.

En certificeret pengeskabsmontør vil kunne etablere den fastboltning, som passer til netop din bygning og i forbindelse med installationen udsteder den certificerede pengeskabsmontør en installationserklæring. Installationserklæringen er dokumentation overfor eksempelvis dit forsikringsselskab i forhold til den udførte fastboltning.

Hos JC Pengeskabe hjælper vi med fastboltning af dit nøgleskab. 

Kontakt og få sikret dit nøgleskab nu

Har du spørgsmål til vores nøgleskabe?

Fandt du ikke et nøgleskab i den størrelse, du ønsker? Eller har du spørgsmål til vores nøgleskabe?

Dine nøgler er adgang til vigtige og dyrebare aktiver, og derfor er det endnu vigtigere, at du føler dig tryg, når du efterlader nøgler i dit nøgleskab.

Vores dygtige medarbejdere er altid klar til at hjælpe og guide dig, så du kan finde det nøgleskab, der opfylder dine specifikke behov. Vi har over 30 års erfaring på markedet og er klar på også at finde den tryggeste løsning for dig.


Kontakt og få hjælp