Døgnbokse til banker

Har din virksomhed brug for, at jeres kunder kan aflevere kontanter eller valuta på alle tider af døgnet? Så er en døgnboks fra JC Pengeskabe det perfekte valg. 

JC Pengeskabe leverer døgnbokse i høj kvalitet til banker og pengeinstitutter, der gør det nemt og sikkert for kunder at komme af med dagens omsætning. Døgnbokse giver en ekstra sikkerhed og skaber tryghed for jeres erhvervskunder, der nemt og hurtigt kan aflevere kontanter og valuta når som helst på dagen. På den måde kommer de udenom, at der ligger en hel dags omsætning i butikken, restauranten eller andet i løbet af natten, som potentielt kan blive stjålet i forbindelse med et indbrud.

JCP_dognboks_til_banker

Testede og godkendte døgnbokse

Døgnbokse fra JC Pengeskabe er naturligvis testede og godkendte, så du kan være sikker på den høje kvalitet, og de kan leveres i flere forskellige indbrudsklasser. Kundebetjeningen kan foregå med pinkode og/eller stregkodelæser, der er intuitiv at betjene.

Du kan desuden vælge et tilpasset design på fronten/studsen, som JC Pengeskabe udvikler i samråd med pengeinstituttets egne arkitekter. For eksempel kan du vælge at få frontrammer i rustfrit stål, kobber eller malet i en ønsket farve, der matcher identiteten.

der passer til din virksomheds udseende 

Skal vi hjælpe dig med at finde den perfekte døgnboks?

Kontakt JC Pengeskabe for designforslag og målfaste tegninger, der kan danne udgangspunkt for en samtale om dine behov og ønsker.

Kontakt os