Aflåst dropboks med nøgle i

Vælg den rette dropboks til kontanter

Sikkerhed og tryghed går hånd i hånd

Når du frafører kontanter fra kassen, bør du sikre dig, at sedler og mønter ikke bliver tilgængelige for uvedkommende.

Utilgængelighed for uvedkommende er vigtgt, uanset om det er det øvrige personale eller indbrudstyve og tricktyve, du vil sikre dig imod.

Her er en dropboks den rette løsning. Med en dropboks kan du hurtigt og nemt lægge kontakter under lås og slå uden at åbne pengeskabet.

Hvad er en dropboks?

Hvad kan en dropboks?

En dropboks er en boks eller et skab med en indsatsskuffe, hvori der kan deponeres kontanter løbende. Indsatsskuffen er beskyttet og sikrer derved værdierne. Dropboksen åbnes ved hjælp af en nøgle eller en kode til kodelåsen. 

Hvorfor er en dropboks sikker?

En dropboks skal sikre din kontantbeholdning bedst muligt, så du og dine medarbejdere kan føle jer trygge i hverdagen. En dropboks gør det muligt, at alle med adgang kan deponere kontanter løbende. Men disse personer behøver ikke nødvendigvis fuld adgang til dropboksens indhold. Her skal endnu en adgang gives. Det kan f.eks. være ejeren eller den daglige ledere, som skal have adgang til indholdet. Det betyder, at der er dobbelt sikring på dropboksen, hvilket gør det sikkert og trygt for medarbejdere at forlade dropboksen.

Dropboksen placeres som regel tæt ved kasseapparatet - gemt væk. Medarbejdere kan dermed hurtigt og nemt deponere overskydende kassebeholdning i dropboksen.

Hvordan aflåses en dropboks?

Der findes forskellige låsemuligheder til en dropboks. Som regel kan du få en elektronisk kodelås, når du skal tilgå værdierne. Når du skal lægge kontanter i indlægningsskuffen, er det ofte en nøglelås, som anvendes. Uanset, om det er en kodelås eller nøgle, der skal bruges, er det vigtigt, at du har en system og overblik over, hvilke medarbejdere der kan tilgå dropboksens forskellige rum. 

Dropboks, deponeringsboks eller deponeringsskab?

En dropboks har mange navne. Nogle kalder kalder det også for en deponeringsboks, mens andre omtaler det som et deponeringsskab. Kært barn har mange navne. Men fælles for betegnelsen er, at de har samme formål og kan det samme.

Hvem har behov for en dropboks?

En dropboks giver effektiv sikring og tryghed til medarbejdere

Virksomheder, der løbende fylder op med kontakter, har behov for en dropboks. Dette gælder f.eks. tøjbutikker, isenkræmmere eller grillbarer.

Butikker, hvor kassen er placeret ude ved kunderne, som nemt kan komme og gå uden opsyn, kan have stor gavn af en sikker dropboks. Således skal medarbejdere ikke bekymre sig om , hvorvidt de huskede at låse kassen, hvis de står i den anden ende af butikken.

Dropbokse er for alle virksomheder

En dropboks er også egnet til andre typer af virksomheder, som har behov for at kunne deponere kontanter løbende, og hvor et pengeskab ikke er dækkende.

Hvilken dropboks skal jeg vælge?

Hvad er dine krav til en dropboks?

Du bør først og fremmest finde ud af, hvor længe kontanterne skal opbevares i dropboksen, da dropbokse er forskellige og kan opfylde forskellige behov. Står din dropboks i en tøjbutik eller i et pizzeria, er der tale om to forskellige krav til dropboksen.

Sikring af dropboks inden lukketid

Hvis du tømmer dropboksen inden lukketid, behøver din dropboks ikke være specielt indbrudssikker, som den bør være, hvis du tømmer den efter lukketid. Den skal blot kunne modstå internt svind og tricktyveri.

En dropboks til dagopbevaring af kontanter er altid billigere end en dropboks til natopbevaring, idet sidstnævnte er langt mere indbrudssikker.

Sikring af dropboks til efter lukketid

Efter lukketid har tyven rigelig tid til at skaffe sig adgang til dine penge og få udbytte af sit kriminelle forehavende uanset om du har alarm på bygningen eller ej.

Opbevarer du kontanter i dropboksen efter lukketid, bør du altid vælge en indbrudstestet og godkendt dropboks, som opfylder dit forsikringsselskabs krav til indbrudssikker opbevaring af kontanter.

Vælg en sikker dropboks fra JC Pengeskabe

JC Pengeskabe har en bredt udvalg af velproducerede og sikre dropbokse i forskellige størrelser. 

Se vores mange modeller.

Indrettet og åben deponeringsskab ASD 19EL

Lille og smart dropboks

ADS 19EL er det bedste valg til dig, som ikke har meget plads eller brug for den store dropboks, men stadig har behov for sikker og godkendt opbevaring. Dropboksen kommer med en kodelås, der sikrer dine værdier yderligere.


Læs mere om ASD 19EL

Åben deponeringskab DSC 65

Godkendt opbevaring af kontanter efter lukketid

Vores deponeringsskab DSC 65 er godkendt til at opbevare kontanter efter lukketid. Skabet har certificeringen en1143-2 d-i hos ecb-s og giver dig den tryghed, du har brug for, når du skal efterlade dine kontanter. 


Du kan bruge skabet til opbevaring af både penge og dokumenter. For at tilgå indholdet i boksen skal du bruge en nøgle.


Læs mere om DSC 65

Lukket deponeringboks Drop 300k

Prisvenlig dropboks

Har du brug for en smal boks til at opbevare dine kontantbeholdning i? Drop 300K har et smallere udformning end vores øvrige dropbokse, hvilket gør den ideel til at have stående ved kasseapparatet. Dette er også en prisvenlig dropboks. 


Læs mere om Drop 300K

JC Pengeskabes firmavogn

Professionel fastboltning af dropboks

En dropboks bør altid fastboltes. Godkendte dropbokse skal monteres af en certificeret pengeskabsmontør.

En certificeret pengeskabsmontør kan etablere den fastboltning, som passer til netop din bygning, og i forbindelse med installationen udsteder den certificerede pengeskabsmontør en installationserklæring.

Installationserklæringen er dokumentation overfor eksempelvis dit forsikringsselskab i forhold til den udførte fastboltning.

Hos JC Pengeskabe kan vi naturligvis assistere med fastboltning af din dropboks. Vi er certificerede pengeskabmontører og har hjulpet kunder gennem de seneste 40 år.

Skal vi hjælpe dig med montering af din dropboks?

Kontakt os nu og aftal en tid


Skal du have en dropboks fra JC Pengeskabe?

Har du spørgsmål til vores dropbokse? Eller har du brug for vejledning til at finde den dropboks, der passer bedst til dit behov?

Kontakt os endelig med det samme.

Vores dygtige og erfarne medarbejdere står klar til at hjælpe og guide dig, så du kan få en dropboks, der opfylder dine krav, og som du og dine medarbejder kan føle jer trygge ved.

Få hjælp nu