Pengeskabe til private

Pengeskabe til private

Læs om de mange muligheder for at sikre dine værdier mod uønskede gæster i hjemmet

Et pengeskab kan gøre forskellen, hvis du får besøg af indbrudstyve.

Med et godkendt pengeskab fra JC Pengeskabe får du holdbar løsning i højeste kvalitet, der sikrer dine private ejendele, så du kan føle dig tryg. JC Pengeskabe A/S er specialister i at brandsikre og indbrudssikre dine værdier optimalt baseret på dine unikke behov. Kontakt os i dag, så vi kan sikre dine værdier allerede nu.

Kontakt os

Skræddersyet sikring til alle typer hjem og behov


Ethvert hjem kan have stor glæde af et pengeskab, men sikringsniveauet skal naturligvis afspejle, hvor store og hvilke værdier du opbevarer.

For de fleste gælder, at indboforsikringen dækker tab ifm. indbrud og brand. Men hvad med:

 • Affektionsværdien af mormors smykker?

 • Familiebillederne?

 • Den lille ”ekstra” pengebeholdning?

 • Hovedopgaven på din PC?

Bemærk også, at indboforsikringen ikke nødvendigvis dækker i tilfælde af tricktyveri og listetyve, da der ikke forekommer tegn på indbrud.

Vi er altid klar til at give kompetent vejledning og gode råd, når du står med overvejelserne om, hvilket penge- eller værdiskab, der bedst passer til din behov - stort eller lille. Kontakt os allerede i dag.

Godkendt opbevaring af kostbare værdier


Når du opbevarer kostbare værdier, som f.eks. ure, smykker og frimærker, som i værdi overstiger 5% af din indboforsikringssum, vil du i langt de fleste tilfælde skulle oprette en særlig udvidelse af din indboforsikring for at have dækning for tab i tilfælde af tyveri, indbrud eller brand.

De fleste forsikringsselskaber vil i den anledning stille krav om, at værdierne opbevares i et godkendt pengeskab, der er installeret korrekt. Alle vores produkter er i højeste kvalitet og godkendt til opbevaring af værdier. Derudover er vores servicemontører alle certificerede til at løse lige præcis din opgave optimalt, og vi sørger selv for det nødvendige udstyr i forbindelse med transport, montering og afmontering i hele landet. 

Når du vælger at benytte dig af vores montører i forbindelse med monteringen af din nye løsning, får du desuden en installationserklæring, der fungerer som din dokumentation for et godt udført arbejde. Denne kan bruges som dokumentation overfor eksempelvis politi eller forsikringsselskab, hvis du mod forventning oplever et indbrud.

Få løst hele din opgave


Ligegyldigt hvor i landet du bor, kan vi hos JC Pengeskabe tilbyde dig en komplet løsning, hvor du ikke skal bekymre dig om løse ender og mangler, når du skal sikre dine værdier.

Vi har mange års erfaring med håndtering af værdiopbevaring, og vi er altid klar til at rådgive og vejlede dig i forbindelse med alle de spørgsmål, du må stå med. Sammen kan vi finde frem til, hvordan vi bedst løser dine præcise behov i forhold til type, størrelse, vægt, lås, sikringsniveau og meget mere.

Udover personlig vejledning i forbindelse med dit køb, kan vores erfarne servicemontører også være behjælpelige med effektiv og korrekt levering, indtransport, montering eller fastboltning samt eventuelt afmontering af eksisterende løsninger i hele landet. Det betyder altså, du kan få den komplette løsning, når du vælger JC Pengeskabe.

Nedenfor kan du se et udvalg af vores populære pengeskabe, perfekte til den private husholdning. Og hvis du har særlige krav eller behov, er vi altid i stand til at levere specialtilretninger fra vores eget værksted.

Tre størrelser af BRF pengeskabe

BRF Pengeskabe

BRF serien dækker behovet for et pengeskab i de fleste private hjem. Vælg et BRF pengeskab når du både vil indbrudssikre OG brandsikre dine værdier.

Info om BRF Pengeskabe

 • Indbrudssikker EN14450 niveau S2 OG Brandsikker i 30 minutter.
 • 3 forskellige størrelser.
 • Vælg mellem nøglelås og elektronisk kodelås.


Læs mere om alle pengeskabe i BRF serien

MBG Hotelboks

MBG Hotelbokse

MBG Hotelbokse dækker det minimale behov for indbrudssikring. MBG er identisk med den boks, du kender fra hotelværelset. MBG er velegnet til at sikre mod at nogen lige stopper noget i lommen, mens du vender ryggen til. 

Info om MBG Hotelbokse

 • MBG leveres med elektronisk kodelås og nødnøgle.
 • Med nødnøglen kan du altid låse op, selv om du glemmer koden.
 • Der er 5 forskellige modeller i MBG serien. Alle leveres i en størrelse, som er velegnet til sikring derhjemme.


Klik her og lær mere om MBG Hotelbokse

Garant Pengeskab

Garant Pengeskabe

Garant serien dækker det seriøse behov for et pengeskab, når det skal være både brandsikkert OG indbrudssikkert.

Info og Garant Pengeskabe

 • Alle Garant pengeskabe er Indbrudssikkert EN1143-1 grade I OG Brandsikkert i 1 time.
 • 6 forskellige størrelser fra meget lille til kæmpe stort.
 • Leveres som standard med elektroniske kodelås.
 • Har du andre ønsker til aflåsning, indretning, farve, mål, sikkerhed eller noget helt andet er du velkommen til at kontakte vores hjælpsomme konsulenter på tlf. 86294099.


Læs mere om alle modeller i Garant serien

BDS51 pengeskab

BDS Brandsikre dokumentskabe

BDS er for dig, der blot ønsker at opbevare dine dokumenter brandsikkert.

Info om BDS Brandsikre dokumentskabe

 • BDS er brandsikker i 1 time for alle dine vigtigste dokumenter.
 • 5 forskellige størrelser.
 • Elektronisk kodelås.


Læs mere om BDS serien

SC Sikkerhedsskabe

SC Sikkerhedsskabe

SC Sikkerhedsskabe dækker de flestes behov, når kravet udelukkende er effektiv indbrudssikring. Den specielle konstruktion giver lette pengeskabe, som er nemme at installere og som har et meget stort rumindhold.

Info om SC Sikkerhedsskabe

 • Den mindste model (SC49) rummer 52 liter, men passer nemt ind i ethvert hjem.
 • SC Sikkerhedsskabe er indbrudssikring i Blå klasse.
 • Vi ombytter nøglelåsen til elektronisk kodelås mod et mindre tillæg.


Se mere om de 5 forskellige modeller du kan vælge imellem

Granit Pengeskabe

Granit Pengeskabe

Vælg et Granit pengeskab når du ligger inde med rigtig store værdier og blot ønsker at indbrudssikre disse effektivt, uden at det fylder og til en rimelig pris.

Info om Granit Pengeskabe

 • Granit er indbrudstestet og godkendt pengeskab EN1143-1 grade I. 
 • Granit opfylder de krav til indbrudssikring, som dit forsikringsselskab stiller, når du ligger inde med værdier udover hvad en standard indboforsikring dækker.
 • Granit serien består af 3 små pengeskabe i hver sin størrelse.
 • Mod et lille tillæg kan Granit monteres med elektronisk kodelås.


Klik her og få mere at vide om Granit pengeskabe

Pengeskab med kodelås

Skal vi hjælpe dig med at vælge pengeskab?

Kontakt os