Pengeskabe til private

Pengeskabe til private

Læs om de mange muligheder for at sikre dine værdier mod uønskede gæster i hjemmet

Et pengeskab kan gøre forskellen, hvis du får besøg af indbrudstyve.

Med et godkendt pengeskab fra JC Pengeskabe får du holdbar løsning i højeste kvalitet, der sikrer dine private ejendele, så du kan føle dig tryg. JC Pengeskabe A/S er specialister i at brandsikre og indbrudssikre dine værdier optimalt baseret på dine unikke behov. Kontakt os i dag, så vi kan sikre dine værdier allerede nu.

Kontakt os

Tre størrelser af BRF pengeskabe

BRF Pengeskabe

BRF serien dækker behovet for et pengeskab i de fleste private hjem. Vælg et BRF pengeskab når du både vil indbrudssikre OG brandsikre dine værdier.

Info om BRF Pengeskabe

 • Indbrudssikker EN14450 niveau S2 OG Brandsikker i 30 minutter.
 • 3 forskellige størrelser.
 • Vælg mellem nøglelås og elektronisk kodelås.


Læs mere om alle pengeskabe i BRF serien

MBG Hotelboks

MBG Hotelbokse

MBG Hotelbokse dækker det minimale behov for indbrudssikring. MBG er identisk med den boks, du kender fra hotelværelset. MBG er velegnet til at sikre mod at nogen lige stopper noget i lommen, mens du vender ryggen til. 

Info om MBG Hotelbokse

 • MBG leveres med elektronisk kodelås og nødnøgle.
 • Med nødnøglen kan du altid låse op, selv om du glemmer koden.
 • Der er 5 forskellige modeller i MBG serien. Alle leveres i en størrelse, som er velegnet til sikring derhjemme.


Klik her og lær mere om MBG Hotelbokse

Garant Pengeskab

Garant Pengeskabe

Garant serien dækker det seriøse behov for et pengeskab, når det skal være både brandsikkert OG indbrudssikkert.

Info om Garant Pengeskabe

 • Alle Garant pengeskabe er Indbrudssikkert EN1143-1 grade I OG Brandsikkert i 1 time.
 • 6 forskellige størrelser fra meget lille til kæmpe stort.
 • Leveres som standard med elektroniske kodelås.
 • Har du andre ønsker til aflåsning, indretning, farve, mål, sikkerhed eller noget helt andet er du velkommen til at kontakte vores hjælpsomme konsulenter på tlf. 86294099.


Læs mere om alle modeller i Garant serien

BDS51 pengeskab

BDS Brandsikre dokumentskabe

BDS er for dig, der blot ønsker at opbevare dine dokumenter brandsikkert.

Info om BDS Brandsikre dokumentskabe

 • BDS er brandsikker i 1 time for alle dine vigtigste dokumenter.
 • 5 forskellige størrelser.
 • Elektronisk kodelås.


Læs mere om BDS serien

SC Sikkerhedsskabe

SC Sikkerhedsskabe

SC Sikkerhedsskabe dækker de flestes behov, når kravet udelukkende er effektiv indbrudssikring. Den specielle konstruktion giver lette pengeskabe, som er nemme at installere og som har et meget stort rumindhold.

Info om SC Sikkerhedsskabe

 • Den mindste model (SC49) rummer 52 liter, men passer nemt ind i ethvert hjem.
 • SC Sikkerhedsskabe er indbrudssikring i Blå klasse.
 • Vi ombytter nøglelåsen til elektronisk kodelås mod et mindre tillæg.


Se mere om de 3 forskellige modeller du kan vælge imellem

Granit Pengeskabe

Granit Pengeskabe

Vælg et Granit pengeskab når du ligger inde med rigtig store værdier og blot ønsker at indbrudssikre disse effektivt, uden at det fylder og til en rimelig pris.

Info om Granit Pengeskabe

 • Granit er indbrudstestet og godkendt pengeskab EN1143-1 grade I. 
 • Granit opfylder de krav til indbrudssikring, som dit forsikringsselskab stiller, når du ligger inde med værdier udover hvad en standard indboforsikring dækker.
 • Granit serien består af 3 små pengeskabe i hver sin størrelse.
 • Mod et lille tillæg kan Granit monteres med elektronisk kodelås.


Klik her og få mere at vide om Granit pengeskabe

Godkendt opbevaring af kostbare værdier


Når du opbevarer kostbare værdier, som f.eks. ure, smykker og frimærker, som i værdi overstiger 5% af din indboforsikringssum, vil du i langt de fleste tilfælde skulle oprette en særlig udvidelse af din indboforsikring for at have dækning for tab i tilfælde af tyveri, indbrud eller brand.

De fleste forsikringsselskaber vil i den anledning stille krav om, at værdierne opbevares i et godkendt pengeskab, der er installeret korrekt. Alle vores produkter er i højeste kvalitet og godkendt til opbevaring af værdier. Derudover er vores servicemontører alle certificerede til at løse lige præcis din opgave optimalt, og vi sørger selv for det nødvendige udstyr i forbindelse med transport, montering og afmontering i hele landet. 

Når du vælger at benytte dig af vores montører i forbindelse med monteringen af din nye løsning, får du desuden en installationserklæring, der fungerer som din dokumentation for et godt udført arbejde. Denne kan bruges som dokumentation overfor eksempelvis politi eller forsikringsselskab, hvis du mod forventning oplever et indbrud.

Pengeskab

Indbrudssikkert og brandsikkert

Et godt pengeskab skal ikke blot have en god lås. Et godt pengeskab er indbrudssikkert med den rette klassificering og brandsikkert, så dine værdigenstande er beskyttet, hvis der opstår brand.

Brandsikre værdiskabe og pengeskabe er brandtestet til forskellige niveauer af brandsikring.

Indbrudssikrede pengeskabe er indbrudstestet og godkendt efter den Danske Skafor Standardtyv Metode eller de fælles europæiske EN standarder.

Find brandgodkendte og dermed brandsikre skabe

Find pengeskabe med forskellige sikringsniveauer

Skræddersyet sikring til alle typer hjem og behov


Ethvert hjem kan have stor glæde af et pengeskab, men sikringsniveauet skal naturligvis afspejle, hvor store og hvilke værdier du opbevarer.

For de fleste gælder, at indboforsikringen dækker tab ifm. indbrud og brand. Men hvad med:

 • Affektionsværdien af mormors smykker?

 • Familiebillederne?

 • Den lille ”ekstra” pengebeholdning?

 • Hovedopgaven på din PC?

Bemærk også, at indboforsikringen ikke nødvendigvis dækker i tilfælde af tricktyveri og listetyve, da der ikke forekommer tegn på indbrud.

Vi er altid klar til at give kompetent vejledning og gode råd, når du står med overvejelserne om, hvilket penge- eller værdiskab, der bedst passer til din behov - stort eller lille. Kontakt os allerede i dag.

Pengeskab

Pengeskabe til private og erhverv

Uanset, om du har brug for pengeskabe i privaten eller til din virksomhed, har vi et pengeskab, der opfylder dine behov. 

Det er nødvendigt for mange virksomheder at opbevare forskellige ting sikkert og fortroligt. 

Et pengeskab kan holde dine værdifulde egendele sikret mod indbrud og brand.

Vores sortiment af pengeskabe henvender sig til en lang række behov. Det kan være, du bare skal bruge et lille sikret skab til personlige dokumenter - eller at du skal sikre vigtige genstande i kirken, på plejehjem eller bruge sikrede medicinskabe til sygehuset.

Skal du bruge et pengeskab til erhverv? Vi har lavet en oversigt, der guider dig på vej.

Find pengeskabe til erhverv

Få løst hele din opgave


Ligegyldigt hvor i landet du bor, kan vi hos JC Pengeskabe tilbyde dig en komplet løsning, hvor du ikke skal bekymre dig om løse ender og mangler, når du skal sikre dine værdier.

Vi har mange års erfaring med håndtering af værdiopbevaring, og vi er altid klar til at rådgive og vejlede dig i forbindelse med alle de spørgsmål, du må stå med. Sammen kan vi finde frem til, hvordan vi bedst løser dine præcise behov i forhold til type, størrelse, vægt, lås, sikringsniveau og meget mere.

Udover personlig vejledning i forbindelse med dit køb, kan vores erfarne servicemontører også være behjælpelige med effektiv og korrekt levering, indtransport, montering eller fastboltning samt eventuelt afmontering af eksisterende løsninger i hele landet. Det betyder altså, du kan få den komplette løsning, når du vælger JC Pengeskabe.

Nedenfor kan du se et udvalg af vores populære pengeskabe, perfekte til den private husholdning. Og hvis du har særlige krav eller behov, er vi altid i stand til at levere specialtilretninger fra vores eget værksted.

Pengeskab i villa i Hellerup

Levering og montering af pengeskabe i hele landet

Hvor I landet bor du? Der er stor forskel på, hvor i landet, der bliver begået flest indbrud. Kommuner som Hørsholm, Gentofte og Rudersdal er nogle af de danske kommuner, hvor der bliver begået allerflest indbrud pr. indbygger. Københavns Kommune er naturligt nok den kommune med flest indbrud efterfulgt af Aarhus og Odense.

Hos JC Pengeskabe leverer og monterer vi pengeskabe i hele Danmark. Pengeskabene er jeres sikkerhed for, at I ikke mister vigtige værdier, når I er på weekendtur, ude at rejse eller på arbejde.

Et stort udvalg af indbrudssikre pengeskabe til private

Når du skal vælge pengeskab, er det vigtigt at se på, hvilket sikringsniveau pengeskabet har. Indbrudssikrede pengeskabet indeles ved Skafors Standardyv Metoden i fire farvekategorier: gul, grøn, blå og rød, hvor rød er den mest sikre kategori. EN 1143-1 er den fælles europæiske standard inden for pengeskabe og boksrum. Her inddeles sikkerheden i produkterne i grades fra 0 til 13.

Få hjælp til at finde det rette pengeskab til dit hjem

Brugt pengeskab til salg

Køb et brugt pengeskab

Et nyt, moderne pengekab fylder ofte mindre og er lettere end et pengeskab, der er lavet for mange år siden. Med mange brugte pengeskabe får du dog samme sikkerhed, som med et nyt pengeskab. Det kan derfor give god mening at undersøge, om der er et brugt pengeskab til salg, der opfylder dine behov og krav.

Standarderne for kvaliteten af stål og tykke vægge er de samme nu, som for 50 år siden. Den helt store forskel på nye og gamle pengeskabe er låsemekanismen. Er der mangler ved en brugt lås, kan du derfor få den udskiftet med en ny og smart lås, der kan sikre dine værdigenstande.


Se vores brugte pengeskabe

Hvad skal du vide, når du vil købe et pengeskab?

Når du skal købe et nyt eller brugt pengeskab, er der en række ting du bør overveje, så du får det helt rigtige pengeskab. Hvad er dine behov? Uanset, om du skal beskytte arvestykker, penge eller vigtige dokumenter, er det vigtigt med den rette beskyttelse.

Inden du vælger sikkerhedsskab, skal du derfor bl.a. overveje de spørgsmål, vi gennemgår herunder.

Hvad skal du opbevare i pengeskabet?

Hvad du skal opbevare, og hvor meget du skal opbevare har naturligvis stor indflydelse på, hvor stort pengeskabet skal være. Der er mange, der bruger pengeskabet til at opbevare:

 • smykker
 • værdipapirer
 • arvestykker
 • kontanter
 • pas og andre personlige dokumenter
 • computere


Det er desuden relevant at overveje, om du kun skal opbevare papir og dokumenter eller datamedier som USB stik, harddiske, DVD'er o. lign. 


Skal pengeskabet være indbrudssikret og/eller brandsikret?

Du kan grundlæggende vælge mellem typer af beskyttelse: brandsikring og indbrudssikring. Nogle skabe er brandsikret, andre er indbrudssikret. Og så er der selvfølgelig skabe, der sikrer dine værdier mod både indbrud og brand.

Læs mere om indbruds- og brandsikring .

Hvor meget plads har du til pengeskabet?

Hvis du har uendelige mængder af plads til pengeskabet, kan du måske nøjes med en ældre model. Ældre pengeskabe er ofte større og tungere end ny og moderne pengeskabe.

Husk, at der skal være svingplads, så døren kan åbnes. Mange pengeskabe har hængslet i højre side. Undersøg derfor, om der er plads til, at du vil kunne åbne pengeskabet på den tiltænkte position.

Hvilket pengeskab skal jeg vælge?

Det kommer selvfølgelig an på dine behov, når du skal vælge det rette pengeskab. Hvor stort et pengeskab har du brug for? Og skal det være med nøglelås eller kodelås? Pengeskabe og værdiskabe findes i mange størrelser og varianter. Størrelsen afhænger derfor af, hvad du vil opbevare i skabet. Med en kodelås kan du altid komme ind i skabet (så længe du kan huske koden), mens du i sagens natur skal have nøglen ved hånden ved en nøglelås.

Hos JC Pengeskabe finder du både nye pengeskabe, brugte pengeskabe, brandsikrede pengeskabe og forsikringsgodkendte skabe.

Inden du vælger, er det desuden en god idé at orientere dig om, hvilke krav dit forsikringsselskab stiller til sikkerhedsklassen på pengeskabet. Vi hjælper dig gerne med vejledning, så vi sikrer, at du får det pengeskab, der opfylder dine behov.

Pengeskab med kodelås eller nøglelås

Hvorfor vælge et pengeskab med kodelås?

Vil du ikke bære rundt på en nøgle og holde styr på, hvor den er, er et pengeskab med kodelås et godt valgt for dig. Er I flere forskellige, der skal kunne tilgå pengeskabet? Så er et pengeskab med kodelås helst sikkert det rette valg for jer.

Pengeskabe fra JC Pengeskabe fås både med og uden kodelås. Og vi hjælper dig gerne med at montere en elektronisk kodelås på dit nuværende pengeskab. Alle vores låse til pengeskabe er godkendt i henhold til EN1300, og vores medarbejdere er naturligvis certificerede til at montere låsene.

Bliv klogere på elektroniske kodelåse

Hvorfor vælge et pengeskab med nøglelås?

Et pengeskab med nøglelås er det rette valg til dig, der har et godt sted at opbevare nøglen og ikke vil risikere, at batterier løber tør for strøm eller kan have svært ved at huske en pinkode. På et ordentligt pengeskab kan du kun tage nøglen ud, når pengeskabet er lukket og låst. Derved har du styr på, at dine værdigenstande er opbevaret trygt og sikkert med nøglen i lommen.

Mangler du en ekstra nøgle til dit pengeskab, kan vi hos JC Pengeskabe hjælpe dig med at fremstille en ny. Har du mistet din nøgle eller brug for en ny, giver vi dig gerne en hånd.

Værdiboks / lille pengeskab

Vælg en værdiboks til dine små værdier

En værdiboks eller et værdiskab er et mindre pengeskab, som kan sikre dine små værdier. Værdiboksen hjælper dig eks. med at sikre smykker, arvestykker og vigtige papirer.

Med den rette værdiboks sikrer du dine små værdigenstande mod indbrud. Slip af med frygten for, at dine værdier bliver stjålet ved at opbevare dem et sikkert sted. Skal du sikre store værdigenstande eller våben, er et lille værdiskab ikke nok. Men har du kun brug for at opbevare værdipapirer, smykker, kontanter og andre små værdier, kan du sagtens nøjes med en lille værdiboks.

Find små værdibokse

Pengeskab med kodelås

Skal vi hjælpe dig med at vælge pengeskab?

Kontakt os