Cafeér

I en travl hverdag med mange kunder og stigende omsætning, kan det være svært at huske på at sikre kontant beholdningen. 

Se mere her på siden, hvordan du kan sikre din omsætning. 

Sikring af kontanter 

Mange betaler med kort og telefon, når de går på café. Men måske har du som café ejer erfaret, at det langt fra er alle. Kontanter benyttes stadig af mange af dine café gæster.

Dette giver udfordringer i form af opbevaring af vekselpenge og omsætning i såvel åbningstiden som efter lukketid.

De fleste indbrudstyve ved godt, at der er kontanter at hente i enhver café. De trodser gerne alarmen, når kontanterne ligger og venter gemt bag gulvspanden eller i køleskabet.

Og måske har indbrudstyven fået et lille hint fra en tidligere ansat?

I åbningstiden passer du og dit personale naturligvis godt på alle kontanter. Men midt i travlheden og når kontanterne hober sig op, fristes en gæst nemt til at foretage et kassedyk eller en ansat til at låne af kassen.

Med den rigtigt valgte sikring af kontanter, spiritus og udstyr sparer du nemt mange penge og ærgelser ved at undgå indbrud og internt svind.


Cafedisk

Er du klar?

Hos JC Pengeskabe hjælper vi altid gerne med at finde en løsning, som kommer hele vejen rundt. Med udgangspunkt i vores store sortiment vælger du netop den løsning, som passer til behovet i din café.


Kontakt os

GRATIS RÅD OG VEJLEDNING TIL DIN LØSNING

Højeste standarder og certificeringer

KOM OG SE VORES STORE UDSTILLING

SKRÆDDERSYET TIL LIGE PRÆCIS DIT BEHOV