Kontakt os

Send os en besked til enhver tid, hvis du har spørgsmål til et af vores produkter eller en ydelse. Vi giver gratis rådgivning, og hjælper dig med glæde til at finde den rette løsning.

Har du eksempelvis spørgsmål til funktionerne i et pengeskab, er på jagt efter et bestemt type skab, eller vil du gerne have et tilbud på et pengeskab til din virksomhed, så tag endelig fat i os.

Vi er mere end glade for at kunne hjælpe dig! Du kan enten ringe til os, sende en mail eller besøge vores kontor. Du kan se vores kontaktoplysninger herunder eller benytte kontaktformularen i bunden af siden.


Vores kontaktoplysninger

JC Pengeskabe A/S

Gunnar Clausens Vej 62

8260 Viby Jf

+45 86 29 40 99

Sales@jcp.dk 


TELEFON

Du er velkommen til at ringe til os i kontortiden på 86 29 40 99.

  • Mandag - torsdag: 7.45 - 16.00
  • Fredag:  7.45 - 14.30


BESØG OS

Besøg os på vores adresse i Viby J, og få fremvist produkter efter forudgående aftale. Det er også her, vi har vores showroom. 

BEMÆRK DOG: For at undgå Covid-19 smittespredning holder vi dørene låst og der vil kun være adgang efter forudgående aftale.


MAIL

Uden for kontorets åbningstid er du velkommen til at udfylde nedenstående formular eller sende os en mail på sales@jcp.dk. Så svarer vi tilbage førstkommende hverdag.

BRUG NEDENSTÅENDE KONTAKTFORMULAR OG KONTAKT OS NU


Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med dine spørgsmål. Brug kontaktformularen herunder, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.